Mennink's Belastingadvies

  Euro
 
 

Optimale dienstverlening voor uw bedrijf

Als ondernemer bent u een onmisbare schakel voor de belastingheffing. Niet alleen betaalt u over uw winst vennootschaps- of inkomstenbelasting, de heffing van derden is voor een belangrijk deel ook aan ondernemers uitbesteed. Als werkgever houdt u loonbelasting in en draagt dat samen met de premies werknemersverzekeringen aan de belastingdienst af. Ook voor de heffing van BTW functioneert de ondernemer als betaalloket.

Tegenover deze belastingen en de bijbehorende verplichtingen staan gelukkig wel de nodige tegemoetkomingen. In de BTW is dat bijvoorbeeld de kleine ondernemersregeling. De belastingdruk in de inkomstenbelasting wordt aanzienlijk verzacht door met name de zelfstandigenaftrek. Voor de ondernemer is het de kunst om deze voordelen te combineren met een efficiënt beheer van de fiscale verplichtingen.

Zorgen wegnemen en belastingplanning  

Mennink’s belastingadvies is er veel aan gelegen u zowel ongemak op belastinggebied te besparen als stipt en correct te voldoen aan de eisen die de fiscus aan u stelt. Uiteraard blijft u de hoofdpersoon, want u moet natuurlijk wel op tijd de BTW en loonbelasting afdragen. Door een goede samenwerking met u en een vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen, wordt u adequaat ondersteund. We hebben net als u een afkeer van  zaken als naheffingen, boetes en invorderingsproblemen. Naast onze inzet op dit gebied mag u rekenen op een deskundige en zorgvuldige advisering om uw fiscale situatie optimaal vorm te geven.

Uw boekhouding in goede handen

Niet elke ondernemer vindt boekhouden even leuk of vindt moeiteloos zijn of haar weg in de boekhoudregels. Mennink's belastingadvies kan u hier op een passende manier van dienst zijn. Dit kan variëren van advisering over het stroomlijnen van de boekhouding tot het geheel verzorgen van de administratie. Uiteraard hangt hier een prijskaartje aan, maar het levert ook veel op. U bent verzekerd van een professionele uitvoering, waardoor u een hele zorg minder heeft. Zo weet u dat er bij een fiscale controle op dit gebied geen verrassingen op zullen treden. Daarnaast werkt een kundig boekhouder beduidend efficiënter dan een leek. Zo kunt u zich op uw onderneming concentreren en doen waar u goed in bent.

Een lonende salarisadministratie

Personeel kan een geweldige winstbron zijn, maar soms ook een loden last. De verplichtingen en risico's die aan personeel kleven liegen er niet om. U moet de Arbo-wetgeving naleven, een loonadministratie voeren en op juiste wijze de premies werknemersverzekeringen afdragen. Mennink's belastingadvies weet waar u op moet letten en kan de salarisadministratie uitstekend verzorgen. Vooral omdat u geconfronteerd wordt met ingewikkelde wetten en vele wijzigingen levert het uitbesteden van de salarisadministratie al snel winst op. Informeer vrijblijvend naar onze service!

 

    image1groot.jpeg

Ondernemer Ben van der Stoep (Barista Service Nederland/Stadsbranderij Drechtsteden) in zijn zaak aan de Vriesestraat in Dordrecht.